Malý kousek pravé Itálie v srdci Krkonošského národního parku. Seznamte se s naší domácí italskou trattorií, za kterou stojí silný rodinný příběh.

Zastavte se u nás když budete ve Špindlu

Nabízíme typické domácí italské suroviny dovážené z okolí Abruzza a Kampánie. Používáme výhradně originální a nejkvalitnější italské ingredience jako jsou rajčata San Marzano, domácí olivový olej extra virgin, semolinová mouka Il caputo.

Vybíráme pro Vás ty nejlepší suroviny

V našem menu najdete čerstvou Burratu a Nodini, které nám ručně vyrábí v Mozzarelart v Praze. Italským způsobem připravují z čerstvého českého mléka tyto kvalitní chuťové bomby.

Salumificio Vitali byla jasná volba pro to nejlepší Prosciutto crudo- vyzrálou šunku, která se získává z prasat, která jsou chována na nejlepších italských farmách. Zrání po dobu nejméně 12 měsíců zaručuje vynikající výrobek.

Stavebním kamenem pro naší pizzu je neapolská mouka 5 stagioni, která je vyvinutá ve spolupráci s mistry pizzaři z asociace pro pravou neapolskou pizzu. Ta nejlepší pizza vyžaduje tu nejlepší mouku. Těsto dělá rozdíl.

K našemu menu a do naší trattorie se skvěle hodí vína z cantina Zacchagnini, které je z oblasti Abruzza – Bolognano. Typická známka tohoto vína je „klacík“ vinné révy na víčku. Najdete u nás Montepulciano d´Abruzzo, Il Bianco di Cicco a Pinot Grigio Terre di Chieti.